RECEPT

RECEPTSANGRIA MET BRAMEN

Een frisse dorstlesser voor tijdens een feestje?Probeer dan dit lekkere recept voor Sangria methet natuurlijke zoete van Stevia.

  • Ingrediënten:
  • 2 sinaasappels
  • 1 citroen
  • 1 limoen
  • 10 ml Natrena Chef
  • 1/2 dl cognac of vieux
  • 2 dl vers sinaasappelsap
  • 1/2 l Spaanse rode wijn
  • 125 g bramen
  • ijsblokjes
  • Bereidingswijze:
  • Snijd de gewassen sinaasappels, citroen en limoen in dunne plakken. Doe het fruit samen met Natrena Chef en de cognac in een kan en laat dit minstens 1/2 uur intrekken. Schenk er vers sinaasappelsap en de rode wijn over. Voeg de bramen en de ijsblokjes toe.

TOON RECEPT

RECEPT

KOFFIE GRANITA

'IJskoude koffie Granita is een heerlijk zomers alternatief ophet traditionele kopje koffie na de maaltijd. Natuurlijk methet zoete van Stevia

  • Ingrediënten:
  • 1/2 l sterke koffie
  • Natrena zoetjes of Natrena Stevia zoetjes
  • 1 tl geraspte citroenschil
  • 1 dl sinaasappelsap
  • 1 dl slankroom
  • 1 el Natrena Kristalpoeder of Natrena Stevia Kristalpoeder
  • Bereidingswijze:
  • Breng de koffie op smaak met Natrena zoetjes. Voeg de geraspte citroenschil en het sinaasappelsap toe en roer het mengsel goed door. Giet de koffie in een ondiepe schaal of in het ijsbakje van de koelkast en laat deze bevriezen. Roer het mengsel elk half uur door totdat dit geheel in ijskristallen is veranderd (ca. 3 uur). Klop de slankroom met Natrena Kristalpoeder half stijf. Serveer de granita met de room in hoge glazen.

TOON RECEPT

RECEPT

TROPISCHE PUNCH

Met dit frisse recept voor een tropische vruchten punch creëer je je eigen zomerse sensatie. Het zoete van Natrena geeft net die extra kick.

  • Ingrediënten:
  • 1 papaja of 1 kleine ananas
  • 1 kleine mango of 200 g passievruchten
  • 1 kiwi of 2 verse vijgen
  • 2 sinaasappels
  • kaneel
  • 2 ml Natrena Chef
  • bessen
  • lychees
  • Bereidingswijze:
  • Breng de koffie op smaak met Natrena zoetjes. Voeg de geraspte citroenschil en het sinaasappelsap toe en roer het mengsel goed door. Giet de koffie in een ondiepe schaal of in het ijsbakje van de koelkast en laat deze bevriezen. Roer het mengsel elk half uur door totdat dit geheel in ijskristallen is veranderd (ca. 3 uur). Klop de slankroom met Natrena Kristalpoeder half stijf. Serveer de granita met de room in hoge glazen.

TOON RECEPT